GAME.bg ᴷ

3 май 20221 мин.

Blizzard показаха новата си мобилна игра във вселената на Warcraft

Blizzard най-накрая представи най-новата си мобилна игра, свързана с Warcraft.



Нарича се Warcraft Arclight Rumble и се развива във вселената на Warcraft като цяло се позиционира като нещо като аркадна игра, която жителите на Azeroth може да намерят разположена в кръчма. В действителност това е стратегическа игра, оприличавана на „tower offense“, където ще използвате своя екип от бойни лидери и единици, за да завладеете полето и да победите боса или друг играч от другата страна, ако играете PvP.

Можете също да видите, че двама от продуцентите на играта обясняват куп други подробности за Warcraft Arclight Rumble в този преглед на разработчиците. Героите от Warcraft са направени като миниатюри от настолна игра, което е цялостната идея на Arclight Rumble. Говорейки за миниатюри, ще има повече от 60, които можете да съберете, разпределени в 5 различни фракции:Alliance, Horde, Beast, Blackrock и Undead. Ще има 70 карти, на които да играете, обхващащи локации из целия Azeroth. Изглежда, че има куп допълнителни режими и функции, които ще бъдат обявени в хода на разработката, така че ако Warcraft Arclight Rumble ви звучи интересно, тогава можете да се регистрирате предварително на уебсайта на играта, за да сте в крак с всички бъдещи новини. Не беше обявена дата на пускане, но се твърди, че скоро ще започне затвореният бета тест.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

    1310
    0