Александър Симеонов

28 янр 20221 мин.

Horizon Forbidden West ще има само един край, но действията на играча могат да променят някои нюанси

Остава по-малко от месец до излизането на първата голяма ексклузивна игра на PlayStation за годината—Horizon Forbidden West. Очаква се да излезе на 18 февруари за PlayStation 4 и PlayStation 5, почти точно пет години след Horizon Zero Dawn. Това продължение разширява формулата на оригинала, като добавя елементи на подводно изследване, подобрена ръкопашна бойна система, подобрена механика на катерене и други.



Докато се приближаваме до дългоочакваното стартиране, разработчиците споделят повече подробности за Horizon Forbidden West. В неотдавнашно интервю италианският уебсайт Everyeye говори с наративния директор на Guerrilla Games Benjamin McCaw, който разкри, че макар играта да има един край, играчите имат малко свобода в историята.

Времето, което решите да прекарате с определени поддържащи актьори, може да има ефект, макар и минимален, върху развитието на историята.
Horizon Forbidden West е игра, която говори и за екология и околна среда. Във всеки случай, Aloy започва да изучава чумата веднага и нейните улики я насочват към Запада. Началото на играта ще обясни точно защо.

В други новини относно Horizon Forbidden West, най-новият стори трейлър разкри, че друга голяма актриса, Carrie Anne Moss, ще бъде представена в играта като мистериозната и потайна Tilda. Тя се присъединява към други известни актьори като Lance Reddick, който се завръща като Sylens, и Angela Bassett, която играе негативната роля в играта Regalla.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

    2560
    1