GAME.bg ᴷ

4 авг 20221 мин.

MultiVersus е най-популярната бойна игра в Steam, a все още е в затворена бета

Дори преди играта да стартира в отворена бета версия, MultiVersus разбива класациите на Steam, побеждавайки всички други конкуренти на бойни игри.



Според Steam Charts, MultiVersus има средно 37 509 играчи онлайн и има пик от 61 964. Някои анализи от Event Hubs, уебсайт, специализиран в бойни игри, сравняват тази информация с върховете и средните стойности на 13 други големи бойни игри и установяват, че MultiVersus ги изпреварва с десетки хиляди потребители. Следващият най-голям пик за всички времена, например, е Dragon Ball FighterZ с 44 234 едновременни потребители. Общата средна стойност на 13-те други изследвани бойни игри е общо 28 902.

Това са големи цифри, особено като се има предвид, че това класира само играчи на Steam и че играта в момента е в затворена бета версия. Повече хора играят MultiVersus, както и всички други бойни игри, изследвани от Event Hubs, на конзоли и извън Steam. Така че си струва да разгледаме тези числа в пълния им контекст, като илюстративна част от една непълна картина.

MultiVersus е платформена бойна игра, помислете си за Super Smash Brothers, която изправя един срещу друг различни герои, собственост на Warner Bros. MultiVersus преминава в отворена бета версия от 26 юли. Играта също обяви, че LeBron ще се присъедини към битката при стартирането на отворената бета версия. Morty на Rick & Morty ще влезе в битката две седмици по-късно със старта на Сезон 1.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


 

    1320
    12