CrazyR

10 мар 20211 мин.

Naughty Dog търсят хора за нов проект с live service елементи

Още преди година Naughty Dog потвърди, че работи по мултиплеър игра в света на The Last of Us. Студиото държи в тайна всякакви подробности относно проекта, но изглежда, че търсят дизайнер, който да разработи икономиката в играта.

Днешно време все повече и повече заглавия получават live service елементи, така че не трябва да се изненадваме, че Naughty Dog също имат такова желание. Дано само ги направят добре. В обява за работа, подходящият човек за тази позиция трябва да има предишен опит в разработването на in-game икономика за конзолни и PC мултиплеър игри, както и познания в психологията на играча.

Според описанието на обявата, изглежда, че най-вероятно ще видим battle pass в предстоящата мултиплеър игра на Naughty Dog. Дали тази работа се отнася за The Last of Us проекта, още не е ясно, но от всички 40+ обяви, които има на техния уебсайт, само за нея се споменава, че се отнася за мултиплеър.

Няма нови официално обявени игри от Naughty Dog, но в интервю Нийл Дръкман (Neil Druckmann) загатна, че студиото може да разработва The Last of Us 3 или съвсем ново IP. Той окуражава всеки, който желае, да кандидатства при тях, защото екипа разработва "нещо яко"

    1580
    0