GAME.bg ᴷ

11 мар 20221 мин.

Актуализацията на приложението Nintendo Switch Online 2.0 добавя множество нови социални функции

Най-новата актуализация на приложението Nintendo Switch Online идва с допълнителни социални функции и свеж нов дизайн.



Nintendo пусна актуализация 2.0.0 за своето придружаващо приложение Nintendo Switch Online. Достъпно за изтегляне на устройства с iOS и Android, приложението вече ви позволява да видите кои от приятелите ви са онлайн, както и какви игри играят в момента.

Актуализацията добавя по-модерен и интуитивен дизайн, който показва кой в момента е онлайн в горната част на екрана. Щракването върху приятел ви показва каква игра играе, както и колко време са я играли общо.

Вече можете да преглеждате и копирате кода на вашият приятел, което улеснява споделянето с други хора. Можете също да зададете вашия онлайн статус, ако не искате да бъдете безпокоени, и да видите състоянието на приятелите си чрез приложението.

Внесени са и други малки промени; въпреки че компанията не навлиза в подробности за това какво представляват, вероятно те ще го подобрят функционално, за да осигурят по-безпроблемно потребителско изживяване.

Ето официалните бележки за корекция от Nintendo чрез App Store:

  • Общият дизайн на приложението е актуализиран.

  • Вече можете да видите кои от вашите приятели са онлайн.

  • Можете да промените настройките си за онлайн статус.

  • Можете да видите кода на вашия приятел.

  • Внесени са и други малки промени.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


 

    190
    0