CrazyR

18 мар 20211 мин.

Square Enix най-накрая обявиха Черната пантера за Marvel's Avengers

Всеизвестен факт е, че Square Enix и Crystal Dynamics влагат всичките си сили и ресурси да поддържат жива Marvel's Avengers. Най-накрая излезе ъпгрейда за новото поколение конзоли, но Марвел феновете тръпнаха в очакване на нова история или по-конкретно да видят Черната пантера.

Square Enix организира онлайн събитие, на което обяви бъдещите си проекти: нова част от Life is Strange франчайза, Just Cause Mobile, Forspoken (предишното й име беше Project Athia) и др. Компанията показа и предстоящите планове за Marvel's Avengers, като по-късно през годината да очакваме нови мисии и приключения, а през май месец играчите ще получат и евент по случай излизането на филма "Black Widow". Евента ще се казва Red Room Takeover.

Най-голямата новина свързана с играта беше, че най-накрая ще видим Кралят на Т`чала. В краткият трейлър чуваме гласа на злодея Claw, локации от новата карта, а накрая се появява и самата Черна пантера. Няма дата на излизане на "War for Wakanda" експанжъна, така че надали ще го видим скоро.

    1390
    0