GAME.bg ᴷ

7 май 20221 мин.

Summer Game Fest 2022 ще се състои на 9 Юни

Домакинът на Game Awards, Geoff Keighley, обяви чрез Twitter в четвъртък, че тазгодишният Summer Game Fest ще започне на 9 юни. Това не е всичко: Summer Game Fest и The Game Awards, които е насрочени за този декември, и двете събития ще се показва в избрани IMAX кина в САЩ, Канада и Обединеното кралство.



Тазгодишният Summer Game Fest отново ще бъде домакин на Keighley и ще включва световна премиера на игри, трейлъри, актуализации от разработчици и платформи, изяви на гости, знаменитости и музикални изпълнения на живо. Day of the Devs: Summer Game Fest Edition веднага ще последва тазгодишния Summer Game Fest, като предоставя платформа за представяне на иновативни, независими и разнообразни игри на по-широка аудитория.

Миналогодишният Summer Game Fest включваше световният геймплей дебют на Elden Ring и обявяването на Death Stranding: Director's Cut на PlayStation 5, докато миналогодишният Day of the Devs: Summer Game Fest Edition представи инди заглавия, включително Axiom Verge 2, Death's Door и Last Stop.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

    300
    0