OggyGI

5 апр 20211 мин.

Не една... не две, а ТРИ нови игри от Supercell!

Набралата (в близкото минало) огромна популярност в игрите за мобилни устройства компания Supercell, обяви, че работи не по един или два, а по цели ТРИ нови проекта!

Clash Quest - Тактическа игра, в която ще се борим срещу противници управляване от изкуствен интелект. Играта ще има силен дефанзивен характер и решенията на играча ще предизвикват верижна реакция... Прогресирайки напред в играта (естествено) ще се придобиват нови герои, оръжия и предмети, като повечето от тях ще са познати стари лица от предишните франчайзи на Supercell.

Clash Mini - Описана от компанията като традиционна стратегическа бордова игра, в която двама играещи ще се разпореждат с фигурки наречени още "миниатюри". Целта на всеки участник ще е да завземе противниковата страна, като битките в центъра обещават да наказват сурово всяка грешка.

Clash Heroes - Игра наблюдаване отгоре (тип Diablo), в която ще имаме пълен контрол над героите си. Очакват ни хорди от противници и купища предмети, брони и оръжия!

Официални дати не са оповестени, но познавайки нрава на компанията бихме заложили на 2-ро или 3-то тримесечие на годината (поне за една от игрите).

    500
    2