CrazyR

18 юни 20211 мин.

The Medium вече не е Xbox ексклузив. Хорър заглавието ще излезе и за PS5

Психологическото хорър заглавие The Medium ще излезе и за новата конзола на Sony на 3-ти септември и ще се възползва изцяло от технологията на DualSense контролера. Не е ясно дали ще се появи и за PS4, но шансът е доста малък.

Създателят на PlayStation обяви тази новина чрез трейлър, съставен главно от cutscene-и от играта. Трейлърът смело твърди, че The Medium ще е още по-запленяваща, благодарение на DualSense контролера. Не е ясно точно по какъв начин заглавието ще се възползва от технологията на джойстика, но звучи доста обещаващо. Надали ще видим хорър играта и за PS4, имайки предвид, че The Medium не се появи за Xbox One, когато излезе на пазара.

The Medium се превърна в огромен успех за полското студио Bloober Team. Хорър заглавието спечели солидно количество пари само няколко дни след излизането й на пазара и се превърна в една от най-продаваните игри в Steam за януари 2021г. Досега Bloober Team бяха популярни с другите си хорър проекти Blair Witch и the Layers of Fear, но с The Medium показаха, че могат още много неща. Спекулира се, че студиото работи по нова Silent Hill игра, но засега няма нищо официално потвърдено.

    680
    0