GAME.bg ᴷ

25 май 20221 мин.

Ще има нова WRC игра! WRC Generations

В крак с годишната традиция на WRC, беше обявена WRC Generations. Настроена да бъде най-новото влизане в поредицата, тази игра се стреми да бъде „най-пълната рали игра“ и ще предложи „ненадминато ниво на реализъм“, както се посочва в съобщението за пресата.



WRC Generations ще включва различни подобрения и оптимизации, поискани от феновете, включително това за „чисто ново усещане при шофиране, както по отношение на физиката, така и чрез напълно преработен звуков дизайн“.

Играта ще включва 37 коли, 13 ралита от сезон 2022 г., девет други локации, 22 различни страни и 165 специални етапа, в които да се потопите. Освен това очаквайте ново соло и онлайн съдържание, както и цялостно изживяване, което е „по-излъскано и детайлно от своите предшественици“.

Що се отнася до кога ще стартират WRC Generations, това е определено за 13 октомври 2022 г. за конзолите PS4, PS5, Xbox One и Xbox Series. Версиите за компютър и Nintendo Switch ще дойдат на по-късна дата.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

    370
    1