GAME.bg

8 дек 20211 мин.

Експанжънът на Star Wars: The Old Republic е отложен

Star Wars: The Old Republic трябваше скоро да получи осмия си експанжън, но за съжаление BioWare обявиха, че трябва да го отложат.

Legacy of the Sith е огромен експанжън, който чества 10-годишнината от излизането на Star Wars MMO-то. Той ще представи нови геймплей механики, история и други екстри, които ще разберем, когато излезе на 25-ти февруари. Някои от тези допълнения вече се тестват и мнението на геймърите предизвика BioWare да отложат експанжъна, за да оправят това, което се налага.

„Legacy of the Sith е нещо, върху което екипът работи усилено от доста време, но тъй като се приближаваме все по-близо до премиерата, е ясно, че ни трябва малко повече време. Фокусираме се върху допълнителните тестове на много области, които сме променили по време на играта, за да предоставим изживяването, което искаме и това, което заслужавате.“ - пише директорът на проекта Кийт Канег.

Докато се тестват някои от новите механики, като например Combat Styles, историята ще бъде спряна, за да се избегнат спойлери.


 

    230
    0