CrazyR

25 ное 20211 мин.

Идва краят на Chapter 2 на Fortnite

Скоро ще приключи Fortnite Chapter 2! Това потвърдиха Epic Games след седмици слухове и теории. За да отбележат края, Epic организира специален евент - The End.

Епичният финал на Chapter 2 ще се състои на 4-ти декември от 23:00 и трябва да се отбележи, че ще се случи САМО тогава, тоест няма да можете да го изживеете на следващия ден или когато и да е било след това. За да си осигурите място на The End, хубаво е да влезете във Fortnite най-рано 30 минути преди старта на евента. Все пак такъв тип събития винаги изпълват сървърите и редовно много феновете изпускат шоуто.

Няма много информация какво да очакваме от The End. Най-вероятно ще има нова карта, която се предполага, че ще се казва Artemis. Все пак Chapter 2 представи навремето нова карта, така че логично и при Chapter 3 да има. Сегашния сезон ще приключи по-рано от очакваното, но Epic ще възнагради играчите с 225,000 XP, ако са влезли във Fortnite преди старта на The End. Всеки, които присъства на евента, ще получи специален loading screen и wrap. Добра идея е да изпълните, колкото се може повече от мисиите, които са ви останали, защото след това няма да имате достъп до тях.

    720
    0