CrazyR

19 мар 20211 мин.

Нова вълна от баннати играчи обхвана Call of Duty: Warzone

Батъл роял заглавието Call of Duty: Warzone e едно от най-популярните в момента. Играта има десетки милиони играчи, но това идва със своите проблеми. Главният проблем е, че все по-често се появяват хакери, които развалят удоволствието на останалите. Множесто стриймъри и професионални състезатели са се отказвали от Warzone именно поради тази причина.

Raven Software слуша и изпълнява, защото по-рано тази седмица компанията банна солиден брой играчи. Конкретна цифра или причина не бе споделена, но се спекулира, че над 30 000 акаунта са премахнати. Raven Software споделиха в Twitter, че още наказания предстоят.

Проблемът с хакери в Call of Duty: Warzone не е от вчера, но компанията редовно премахва играчи, които нарушават правилата. По-рано тази година Raven Software докладва, че над 300 000 акаунта са баннали. Последният хак, който беше намерен в играта, позволяваше на играчите да печелят мачовете, като ги прекратяват по-рано и докато има още противници. За щастие, Raven успяха да пачнат тези неприятности, така че надали скоро ще видим подобен вид хакове.

    1190
    0