top of page

пт, 27.01

|

Dead Space (Remake)

Dead Space (Remake) (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC)

Класическият научнофантастичен сървайвъл хорър Dead Space се завръща, напълно преработен, за да предложи едно още по-дълбоко и по-завладяващо изживяване. Този римейк предлага спираща дъха визуална прецизност и редица подобрения в геймплея.

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
Dead Space (Remake) (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC)
Dead Space (Remake) (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC)

Час и място

27.01.2023 г., 00:00 ч. – 28.01.2023 г., 00:00 ч.

Dead Space (Remake)

За събитието

Класическият научнофантастичен сървайвъл хорър Dead Space се завръща, напълно преработен, за да предложи едно още по-дълбоко и по-завладяващо изживяване. Този римейк предлага спираща дъха визуална прецизност, напрегнато и потапящо в атмосферата аудио и редица подобрения в геймплея, като същевременно остава верен на вълнуващата визия на оригиналната игра.

  • От плашещо детайлните стаи и работни помещения на изклания екипаж до зловещите атмосферични звуци на изоставен космически кораб, вие ще изследвате една зашеметяваща научнофантастична обстановка, пълна с непредсказуеми и напрегнати моменти.
  • Това, което започва като рутинна ремонтна мисия за инженер Isaac Clarke и екипажа на USG Kellion, бързо се превръща в битка за оцеляване, когато истината за ужасите на борда започва да се разплита. Разкрийте мрачните тайни за случилото се чрез последните дневници на злополучния екипаж и срещите си с малкото останали оцелели.
  • Изправете се срещу кошмара на борда на USG Ishimura. Използвайте и подобрявайте инструментите на Isaac, за да побеждавате и разчленявате враговете си по креативен начин!

Споделете това събитие

bottom of page