top of page

пт, 09.12

|

Dragon Quest Treasures

Dragon Quest Treasures (Switch)

Erik и сестра му Mia живеят на викингски кораб и мечтаят за деня, в който ще могат да изследват света в търсене на голямо съкровище. Една нощ те се натъкват на две странни същества и са отведени на мистериозно място, известно като Draconia.

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
Dragon Quest Treasures (Switch)
Dragon Quest Treasures (Switch)

Час и място

09.12.2022 г., 00:00 ч. – 10.12.2022 г., 00:00 ч.

Dragon Quest Treasures

За събитието

Erik и сестра му Mia живеят на викингски кораб и мечтаят за деня, в който ще могат да изследват света в търсене на голямо съкровище. Една нощ те се натъкват на две странни същества, Porcus и Purrsula, и са отведени на мистериозно място, известно като Draconia - легендарна земя, пълна със съкровища, които само чакат да бъдат открити. Приключението, за което Erik и Mia винаги са мечтали, най-накрая започва!

В огромния свят на Draconia, който очаква да бъде изследван и сред тоновете съблазнителни съкровища за намиране, Erik, Mia и техните симпатични спътници ще имат нужда от помощ. Екипът скоро се сприятелява с истинско разнообразие от добре възпитани чудовища. Използвайки техните уникални способности за откриване на скрити съкровища, нашите герои ще се надбягват по открити полета, ще изкачват скали с един замах и ще се плъзгат над зейнали пропасти, за да намерят плячка дори на най-труднодостъпните места. Впуснете се в един необятен, разнообразен свят, в който по пътя към откриването на легендарното съкровище на Draconia се крият множество обрати и загадки!

Споделете това събитие

bottom of page