top of page

пт, 25.02

|

PC / PS4 / PS5 / Xbox One / Series X/S

Elden Ring

Готови ли сте да влезете в свят, пълен с мистерия и опасности във фентъзи видеоиграта Elden Ring? Златният орден е нарушен и вие трябва да се издигнете и да размахате силата на могъщия пръстен, за да се превърнете в Елденски лорд...

Тази игра вече излезе
Виж предстоящите заглавия
Elden Ring
Elden Ring

Час и място

25.02.2022 г., 12:00 ч.

PC / PS4 / PS5 / Xbox One / Series X/S

За събитието

Тъмна и готическа история – В земите Lands Between, управлявани от кралица Марика Вечната, е разрушен известния и могъщ Елденски пръстен. Всички полубогове твърдят, че неговите парчета, известни като Великите руни, имат огромна сила, която ще предизвика свирепа война. Разрушение, което би означавало пагуба на Великата воля.

Сега Опетнените трябва да се върнат в земите, от които едно време бяха изгонени и отхвърлени от благодатта на златото. Вие сте мъртъв, но все пак живеете. Вашата милост отдавна е изгубена. Последвайте пътя към Lands Between и намерете могъщите парчета, за да се превърнете в Елденски лорд.

Нов фентъзи свят – Пътувайте през мрачните земи на Lands Between и се потопете в един нов фантастичен свят, изграден от Хидетака Миядзаки, създател на поредицата Dark Souls и Джордж Р. Р. Мартин, автор на „Песен за огън и лед“. Разгадайте тайните на Елденския пръстен, изправете се срещу страховити противници и се срещнете с чудновати герои, които ще ви разкажат техните истории.

Огромен и мрачен свят – Elden Ring предлага необятни фантастични пейзажи и сенчести подземия, които са свързани помежду си. Прекосете спиращия дъха свят пеша или на кон и се потопете изцяло в тревистите равнини, задушаващите блата, спираловидните планини и причудливите замъци.

Вълнуващ и жесток геймплей – Създайте своя герой и изберете най-подходящия за вас стил на игра, като експериментирате с голямо разнообразие от оръжия, магически способности и умения. Участвайте в страховити битки, които ще тестват вашите умения. Измъкнете се от враговете с помощта на стелт и дори призовете други играчи, които да ви помогнат във вашето приключение. Множество опции ще са на ваше разположение, докато се борите, за да се превърнете в Елденски лорд.

Това събитие има група. Можете да се присъедините към групата, след като се регистрирате за събитието.

Споделете това събитие

bottom of page