top of page

ср, 09.11

|

God of War Ragnarök

God of War Ragnarök (PlayStation 5, PlayStation 4)

Присъединете се към Кратос и Атреус в митично пътешествие в търсене на отговори и съюзници, преди да настъпи Рагнарьок. На фона на разкъсаните скандинавски царства, станете свидетели на променящата се динамика в отношенията между баща и син, докато се подготвят за война.

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
God of War Ragnarök (PlayStation 5, PlayStation 4)
God of War Ragnarök (PlayStation 5, PlayStation 4)

Час и място

09.11.2022 г., 00:00 ч. – 10.11.2022 г., 00:00 ч.

God of War Ragnarök

За събитието

Присъединете се към Кратос и Атреус в митично пътешествие до всяко от Деветте царства в търсене на отговори и съюзници, преди да настъпи Рагнарьок. На фона на разкъсваните скандинавски царства, станете свидетели на променящата се динамика в отношенията между баща и син, докато се подготвят за война. Атреус жадува за знания, които да му помогнат да разбере пророчеството на Локи, а Кратос се бори да се освободи от миналото си и да бъде бащата, от който синът му се нуждае. Проследете как съдбата ще ги предизвиква през цялото време да избират между собствената си безопасност и безопасността на царствата, докато враждебните сили на Асгард се събират...

Изминали са няколко години, откакто започна Фимбулвинтер; студът продължава да се усеща в цялото царство Мидгард.

Кратос и Атреус правят всичко възможно, за да останат скрити, след като са се опитали да отменят наближаващия край на времето. Всеки ден те се подготвят за неизбежното, докато търсят всички възможни средства, за да променят хода на съдбата.

Атреус се опитва да проучи следите, оставени от майка му, и да разгадае ролята, която трябва да изиграе в предстоящата война. Междувременно Кратос се бори с желанието на сина си да разкрие повече за своята самоличност, знаейки, че това ще ги привлече към отмъстителните Аси. Ако това се случи, те ще бъдат още по-близо до повтарянето на кървавите грешки от миналото.

Заедно баща и син се впускат дълбоко в Деветте царства, докато асгардските сили се подготвят за война. По пътя си те ще изследват зашеметяващи, митични пейзажи и ще се изправят срещу страховити врагове под формата на скандинавски богове и чудовища.

Споделете това събитие

bottom of page