top of page

пт, 21.10

|

Gotham Knights

Gotham Knights (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC)

Gotham Knights е екшън-ролева игра от трето лице, която се развива в отворения свят на Готъм Сити, непосредствено след смъртта на Батман и на полицейския комисар Джеймс Гордън, което доведе до нарастване на престъпността и беззаконието.

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
Gotham Knights (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC)
Gotham Knights (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC)

Час и място

21.10.2022 г., 00:00 ч. – 22.10.2022 г., 00:00 ч.

Gotham Knights

За събитието

Влезте в ролята на Найтуинг, Батгърл, Робин или Червената качулка, превръщайки се в новите защитници на града, които ще донесат надежда за гражданите, дисциплина за ченгетата и страх за престъпниците. Всеки герой има свой собствен уникален стил на игра и умения, които ще ви помогнат да спасите Готъм от неизбежното потъване в хаос, и ще ви накарат да се превърнете във ваша собствена версия на Тъмния рицар.

От вас зависи да разрешите мистерии, които свързват най-мрачните глави от историята на Готъм – от неговите извисяващи се кули до подземната му престъпна мрежа. Впуснете се в богати сюжетни линии и бъдете готови да се изправите срещу някои от най-опасните суперзлодеи и врагове на Батман, като Мистър Фрийз, Пингвина и други.

Въпреки че може да играете самостоятелно, играта също така предлага кооперативен мултиплейър режим за двама играчи. Патрулирайте по тъмните улици на пет отделни района в един динамичен и интерактивен Готъм, какъвто не сте виждали досега.

Споделете това събитие

bottom of page