top of page

пт, 04.03

|

PS4 / PS5

Gran Turismo 7

Готови ли сте отново да се впуснете в зашеметяващи състезания с видеоиграта Gran Turismo 7? Независимо дали сте конкурентен състезател, колекционер или маниак на тема тунинг – впуснете се във вълнуващата колекция от режими на игра, включително любимите GT Campaign, Arcade и Driving School.

Registration is closed
See other events
Gran Turismo 7
Gran Turismo 7

Час и място

04.03.2022 г., 12:00 ч.

PS4 / PS5

За събитието

Купувайте коли, тунинговайте ги и се състезавайте в легендарния режим GT Simulation Mode. Потопете се във вълнуващата самостоятелна кампания и отключете нови автомобили и предизвикателства. Ако пък тръпнете да се състезавате с други, усъвършенствайте уменията си и се впуснете в GT Sport Mode.

Седнете зад волана на над 420 автомобила още от първия ден на Gran Turismo 7, които пресъздават външния вид и усещането на класическите двигатели в несравними детайли. Почувствайте уникалността на всяка кола, докато се движите по над 90 писти при динамични метеорологични условия.

Най-доброто от Gran Turismo – Насладете се на всичко, което зашеметяващия състезателен симулатор може да предложи. Използвайте нови инструменти, които ще ви помогнат да поставите вашия отпечатък върху своите шофьорски преживявания.

Бленуван гараж – Колекционирайте, тунинговайте и се състезавайте с над 420 удивителни автомобила. Готови ли сте да създадете гаража на мечтите си?

Огромна общност – Присъединете се към международната общност от състезатели, за да споделите своите стратегии и съвети.

PlayStation 5 функции – Насладете се на всички подобрения за конзоли от ново поколение, включително бързо зареждане, динамична 4K и HDR резолюция и 60 кадъра в секунда, адаптивни спусъци, хаптична обратна връзка и още.

Споделете това събитие

bottom of page