top of page

пт, 04.11

|

Harvestella

Harvestella (Switch, PC)

Действието в Harvestella се развива в оживен и пъстър свят, в който четири гигантски кристала, наречени "Seaslight", отговарят за промяната между четирите сезона. Приключението започва, когато започват да се появяват аномалии, свързани с кристалите.

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
Harvestella (Switch, PC)
Harvestella (Switch, PC)

Час и място

04.11.2022 г., 00:00 ч. – 05.11.2022 г., 00:00 ч.

Harvestella

За събитието

Действието в играта Harvestella се развива в оживен и пъстър свят, в който четири гигантски кристала, наречени "Seaslight", отговарят за промяната между четирите сезона. Приключението започва, когато започват да се появяват аномалии, свързани с кристалите, които довеждат до създаването на "Quietus" - сезон на смъртта, който се случва между естествено възникващите четири сезона. По време на този сезон реколтата изсъхва, хората не се осмеляват да излизат навън, а най-обезпокоителното е, че този сезон мистериозно се удължава с всяка изминала година.

В тази ролева игра играчите ще отглеждат и обработват култури, ще използват съставки за готвене и изработване на предмети и ще се потопят в свят, който се променя динамично в зависимост от сезона, за да посещават различни градове, да общуват с жителите им, да ловят риба и други. Играчите могат да избират от различни професии и да се спускат в подземия с групата си, с цел да открият произхода на света, както и истината, криеща се зад бедствието.

Споделете това събитие

bottom of page