top of page

пт, 18.02

|

PlayStation 4 / PlayStation 5

Horizon Forbidden West

Готови ли сте да се присъедините към Алой, докато тя се бори със Забранения Запад – величествена, но опасна граница, която крие мистериозни нови заплахи?

Тази игра вече излезе
Виж предстоящите заглавия
Horizon Forbidden West
Horizon Forbidden West

Час и място

18.02.2022 г., 12:00 ч.

PlayStation 4 / PlayStation 5

За събитието

Обходете красивите далечни земи, борете се с още по-големи и страховити машини и се сблъскайте с изумителни нови племена. Потопете се отново в пост-апокалиптичния свят на Horizon, в който колосални машини доминират над Земята.

Планетата умира. Жестоки бурии и неудържими зарази опустошават останалото човечество, докато страховитите нови машини дебнат по границите. Животът на Земята върви към ново изчезване и никой не знае защо.

От Алой зависи да разкрие тайните зад тези заплахи и да възстанови реда и баланса в света. По пътя си тя ще се събере отново със стари приятели, ще сключи съюзи с враждуващи нови фракции и ще разкрие наследството от древното минало. Ще успее ли да направи всичко това, докато същевременно се опитва да бъде една крачка, пред един на пръв поглед непобедим нов враг?

Величествена природа – От застиналите планински вериги на север, до горещите и гъсти джунгли на юг, светът на Horizon се разпростира сред голямо разнообразие от местности. Същевременно буренясалите руини са разпръснати навсякъде, маркирайки следите от изгубената цивилизация.

Нови удивителни машини – Срещнете се с новите високотехнологични машини с всякакви форми и размери. Ужасяващите същества комбинират механична сила с органични форми и животинска свирепост.

Нови племенни култури – Срещнете се с последните останки от човечеството, които са прегрупирани в отделни племена. Откъснати от знанията и технологичния напредък на миналото, всяко племе е развило своя собствена богата култура и традиции.

PlayStation 5 функции - Насладете се на всички подобрения за конзоли от ново поколение, включително бързо зареждане, динамична 4K резолюция и 60 кадъра в секунда, адаптивни спусъци, хаптична обратна връзка и още.

Това събитие има група. Можете да се присъедините към групата, след като се регистрирате за събитието.

Споделете това събитие

bottom of page