top of page

пт, 04.11

|

Humankind

Humankind (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One)

Потопете се в невероятния свят на Humankind. Тя е историческа стратегия, в която вие ще пренапишете цялата история на човечеството. Направете изцяло нова култура, история и ценности, които ще ви позволят да създадете единствена по рода си цивилизация.

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
Humankind (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One)
Humankind (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One)

Час и място

04.11.2022 г., 00:00 ч. – 05.11.2022 г., 00:00 ч.

Humankind

За събитието

Потопете се в невероятния свят на Humankind. Тя е историческа стратегия, в която вие ще пренапишете цялата история на човечеството. Направете изцяло нова култура, история и ценности, които ще ви позволят да създадете единствена по рода си цивилизация. Колко ще се развие човечеството, зависи само от вас!

Оформете вашата цивилизация – Създайте своя собствена цивилизация, като комбинирате 60 исторически култури от древната, до модерната епоха. Всяка култура носи свой собствен игрови слой, което води до безкрайно различни резултати.

Това е вашата история – Изправете се пред исторически събития, взимайте морални решения и правете научни пробиви. Открийте невероятните природни чудеса на света или изградете най-забележителните творения на човечеството. Всеки елемент от играта е исторически автентичен. Комбинирайте ги, за да изградите своя собствена визия за света.

Пътуването е по-важно от дестинацията – Славата е новото и обединяващо условие за победа. Всяко голямо дело, което извършите, всеки морален избор, който направите и всяка спечелена битка, ще изградят вашата слава и ще оставят трайно въздействие върху света. Играчът, който има най-голяма слава ще спечели играта.

Усъвършенствайте битките по вода, въздух и суша – Всяка битка в Humankind се игра като мини настолна игра, разположена върху действителна карта на света. Разположете своята армия и командвайте всяка от единиците, като използвате техните специални способности. Създавайте мощни оръжия, за да обсаждате и окупирате градовете и се сражавайте в големи битки, които ще ви помогнат да увеличите вашата слава.

Персонализирайте вашия лидер – В Humankind вие ще сте лидера на вашето общество. Създайте и персонализирайте вашия аватар и вижте как той се развива визуално, по време на играта.

Споделете това събитие

bottom of page