top of page

пт, 04.11

|

It Takes Two

It Takes Two (Switch)

Отправете се на най-щурото пътешествие в живота си с видеоиграта It Takes Two. Забавното платформено приключение е създадено за локална или онлайн Co-Op игра.

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
It Takes Two (Switch)
It Takes Two (Switch)

Час и място

04.11.2022 г., 00:00 ч. – 05.11.2022 г., 00:00 ч.

It Takes Two

За събитието

Отправете се на най-щурото пътешествие в живота си с видеоиграта It Takes Two. Забавното платформено приключение е създадено за локална или онлайн Co-Op игра. Влезте в ролите на двойката Коди и Мей, които са превърнати в кукли, посредством магическо заклинание. Вие сте попаднали във фантастичен свят и единствения начин за спасение е да работите в екип, естествено със съветите от вашия любезен любовен гуру д-р Хаким. Огромно разнообразие от разрушителни геймплей предизвикателства стоят между вас и връщането към нормалния живот.

Чисто кооперативно съвършенство – Поканете приятел, за да се присъедини безплатно онлайн и изживейте вълнуващото приключение, създадено за двама играчи. Или изберете локалния кооперативен режим с разделен екран и се впуснете в предизвикателни мисии, в които екипната работа е единствения шанс за спасение.

Уникален геймплей – В It Takes Two никога не знаете срещу какво ще се изправите в следващия момент. Изпълнен с предизвикателства и нови способности на персонажите с всяко ниво, вие ще изпитате метафорично сливане на геймплея и историята, които разширяват границите на интерактивното разказване.

Прекрасен разказ за отношенията – Разберете завладяващата и трогателна история за предизвикателствата в разбирателството. Помогнете на Коди и Мей как да се научат на преодоляват различията си и станете свидетели на техните странни и мили мигове. Обединете усилията си и се отправете на приключение, в което екипната работа е най-важна.

Споделете това събитие

bottom of page