top of page

пт, 24.02

|

Kirby's Return To Dream Land Deluxe

Kirby's Return To Dream Land Deluxe (Switch)

Затегнете коланите и се подгответе за едно невероятно пътешествие. Очаква ви много забавление с Kirby’s Return to Dream Land Deluxe, която е нова версия на видеоиграта Kirby’s Adventure Wii.

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
Kirby's Return To Dream Land Deluxe (Switch)
Kirby's Return To Dream Land Deluxe (Switch)

Час и място

24.02.2023 г., 00:00 ч. – 25.02.2023 г., 00:00 ч.

Kirby's Return To Dream Land Deluxe

За събитието

Затегнете коланите и се подгответе за едно невероятно пътешествие. Очаква ви много забавление с Kirby’s Return to Dream Land Deluxe, която е нова версия на видеоиграта Kirby’s Adventure Wii. Поканете до трима приятели, които да се присъединят към вашето приключение и пътувайте заедно през Dream Land, за да помогнете на Magolor да поправи своя катастрофирал космически кораб.

Епични способности за копиране – Насладете се на всички добре познати способности за копиране, както и на напълно новата – Mecha. С нея ще можете да се превърнете в робот и да летите през небето, атакувайки от разстояние с оръдието си или отблизо с мощни удари. Също така ще можете да поглъщате светещи врагове, за да използвате специалните Супер способности – ултра силни версии на копиращите способности, които наистина могат да обърнат нещата във ваша полза!

Отборно приключение – Грабнете Joy-Con контролерите и се впуснете в едно забавно локално приключение за до четирима играчи. Влезте в ролите на любими персонажи като Kirby, Meta Knight, King Dedede и Bandana Waddle Dee или всички играйте като Kirby, използвайки любимите ви способности за копиране.

Вълнуващи мини-игри – Вземете си почивка от напрегнатото приключение и се впуснете в забавните мини-игри до четирима играчи. Освен добре познатите Ninja Dojo и Samurai Kirby, ще можете също така да се потопите и в изцяло новата Magolor’s Tome Trackers.

Споделете това събитие

bottom of page