top of page

пт, 02.12

|

Need For Speed Unbound

Need For Speed Unbound (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC)

Състезавайте се с времето, надхитрете ченгетата и участвайте в седмичните квалификации, за да достигнете до The Grand - най-голямото предизвикателство за любителите на уличните състезания.

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
Need For Speed Unbound (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC)
Need For Speed Unbound (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC)

Час и място

02.12.2022 г., 00:00 ч. – 03.12.2022 г., 00:00 ч.

Need For Speed Unbound

За събитието

Състезавайте се с времето, надхитрете ченгетата и участвайте в седмичните квалификации, за да достигнете до The Grand - най-голямото предизвикателство за любителите на уличните състезания. Оборудвайте гаража си с невероятни автомобили и се впуснете в надпревара със свой собствен стил, докато се наслаждавате на уникален саундтрак. С отделни сингъл плейър и мултиплейър кампании, най-новото заглавие от франчайза Need for Speed ще ви предостави часове наелектризиращ и повдигащ адреналина екшън.

  • Графитите оживяват в Need for Speed Unbound с изцяло нов, уникален визуален стил, който съчетава елементи от най-свежото улично изкуство с най-реалистично изглеждащите автомобили в историята на Need for Speed. Получете достъп до чисто нов набор от високоенергийни визуални и звукови ефекти, за да изразите шофьорските си умения, включително Burst Nitrous - нова тактика за усилване, която осигурява зашеметяващ прилив на скорост.
  • За да стигнете до върха, трябва да поемате рискове. Изберете кога и как да заложите на карта всичко, като правите огромни дрифтове на улицата, изпреварвате полицаите или правите залози срещу конкурентни състезатели, използвайки вашите приходи. Времето е пари, така че намерете най-бързия начин да спечелите достатъчно пари, за да участвате в седмичните квалификации и да стигнете до най-голямото състезание - The Grand.
  • Колкото повече се състезавате, толкова повече се нажежава атмосферата. Докато ченгетата се трупат, вие трябва да вземате тактически решения, използвайки новите механики за бягство, за да поемете контрола над преследването. От вас зависи дали ще избягате от ченгетата, дали ще влезете в пряк конфликт с тях или пък ще се скриете в подземния свят на Lakeshore? Впуснете се бясна надпревара по улиците на града и пожънете награди.

Споделете това събитие

bottom of page