top of page

пт, 18.11

|

Pokémon Violet

Pokémon Violet (Switch)

Светът на покемоните се развива! Pokémon Scarlet предлага едно невероятно изживяване в отворен свят, каквото само поредицата Pokémon може да предостави.

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
Pokémon Violet (Switch)
Pokémon Violet (Switch)

Час и място

18.11.2022 г., 00:00 ч. – 19.11.2022 г., 00:00 ч.

Pokémon Violet

За събитието

Светът на покемоните се развива! Pokémon Scarlet предлага едно невероятно изживяване в отворен свят, каквото само поредицата Pokémon може да предостави. Впуснете се в приключение, което ще е еднакво забавно както за запознатите с поредицата, така и за тепърва навлизащите в този пъстър свят.

  • Научете нови подробности за Sprigatito, Fuecoco и Quaxly – трите покемони, от които ще изберете първия си партньор – заедно с други прекрасни нови покемони, включително легендарните Koraidon и Miraidon!
  • Насладете се на свят, който сте свободни да изследвате по начина, по който ви харесва, а не в определен ред и последователност. Освен, че ще пътувате, за да усъвършенствате уменията си като треньор на покемони, пред вас ще се открият още много истории и възможности.
  • Pokémon Scarlet предоставя възможност за мултиплейър игра с до 4-ма играчи. Можете да откривате нови покемони и да изследвате непознати области с приятелите и семейството си, отваряйки вратата към приключение, по-ценно и забавно от всякога!
  • Като един от главните герои, вие ще тръгнете към своето приключение. Вашето облекло ще варира в зависимост от това дали играете Pokémon Scarlet или Pokémon Violet. Кой знае каква невероятна история ви очаква? За първи път в поредицата един от двама различни професори ще се появи във вашата игра в зависимост от версията, която изберете да играете.

Споделете това събитие

bottom of page