top of page

чт, 09.03

|

Skull and Bones

Skull and Bones (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC)

Влезте в опасния рай на Skull and Bones и се отдайте на приключение, вдъхновено от Златния век на пиратството, докато променяте съдбата си и се издигате от обикновен изгнаник до прочут пират.

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
Skull and Bones (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC)
Skull and Bones (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC)

Час и място

09.03.2023 г., 00:00 ч. – 10.03.2023 г., 00:00 ч.

Skull and Bones

За събитието

Влезте в опасния рай на Skull and Bones и се отдайте на приключение, вдъхновено от Златния век на пиратството, докато променяте съдбата си и се издигате от обикновен изгнаник до прочут пират. От вас зависи да изберете как да превземете моретата. Плавайте самостоятелно или се обединете с двама приятели, за да си пазите гърба в PvE или PvEvP.

  • Докато изпълнявате редица договори, възложени ви от различни търговци, местни фракции и високопоставени личности, паралелно с това вие ще получавате достъп до повече ресурси и възможности, които ще ви помогнат да се превърнете в скандално известен пират.
  • Участвайте във вълнуващи морски битки, докато рискувате всичко в името на най-голямата награда. Оборудвайте се с мощни оръжия и различни подобрения, за да превъзхождате другите кораби, да атакувате селища и да всявате ужас върху вражеските крепости.
  • Изработвайте и плавайте с различни кораби, всеки разполагащ със собствени уникални предимства и външен вид. Адаптирайте корабите си, за да служат на целите ви и да ви помогнат да се превърнете в най-голямата разрушителна сила в морето. Изправете на нокти враговете си, възползвайки се от изобилието от налични опции за персонализиране на кораби и капитани.

Споделете това събитие

bottom of page