top of page

вт, 08.11

|

Sonic Frontiers

Sonic Frontiers (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC)

Най-новото високоскоростно приключение на таралежа Соник е вече тук! То ще ви отведе на древен остров, гъмжащ от необичайни същества. Впуснете се в приключението, овладейте силата на Древните и се борете, за да спрете тези нови мистериозни врагове.

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
Sonic Frontiers (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC)
Sonic Frontiers (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC)

Час и място

08.11.2022 г., 00:00 ч. – 09.11.2022 г., 00:00 ч.

Sonic Frontiers

За събитието

Най-новото високоскоростно приключение на таралежа Соник е вече тук! То ще ви отведе на древен остров, гъмжащ от необичайни същества. Бийте се срещу орди от мощни врагове, докато изследвате спиращ дъха свят, зареден с екшън, приключения и мистерии. Изпитайте тръпката от високата скорост и се насладете на свободата, докато преминавате през петте огромни острова. Впуснете се в приключението, овладейте силата на Древните и се борете, за да спрете тези нови мистериозни врагове.

  • Състезавайте се на пет огромни острова, изобилстващи от гъсти гори, буйни водопади и изгарящи пустинни пейзажи, всеки от които има свои уникални предизвикателства и скрити тайни за разкриване.
  • Приключенствайте из островите Starfall със скоростта, която само Соник може да достигне и вижте какво може да ви предложи всеки от тях. Проправете си път, където и както намерите за добре, открийте странични куестове, решавайте пъзели, ловете риба и срещнете приятелски лица по пътя.
  • Открийте портали, разпръснати из островите и се подгответе за предизвикателства, които ще поставят на изпитание уменията ви и ще тестват вашите рефлекси.
  • Островите Starfall са дом на странни същества, каквито Соник не е срещал никога досега. Запознайте се с изцяло новата бойна система и подобрете своите умения, за да унищожавате по пътя си мистериозни врагове и колосални титани.

Споделете това събитие

bottom of page