top of page

пт, 02.12

|

The Callisto Protocol

The Callisto Protocol (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, PC)

Използвайте уникалната смесица от стрелба и близка битка, за да се адаптирате и да победите бързо развиващите се същества. Подобрете своите оръжия и екипировка и унищожете нарастващата заплаха на Мъртвата луна на Юпитер.

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
The Callisto Protocol (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, PC)
The Callisto Protocol (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, PC)

Час и място

02.12.2022 г., 19:00 ч.

The Callisto Protocol

За събитието

Използвайте уникалната смесица от стрелба и близка битка, за да се адаптирате и да победите бързо развиващите се същества. Подобрете своите оръжия и екипировка и унищожете нарастващата заплаха на Мъртвата луна на Юпитер. Ще успеете ли да оцелеете в ужаса, наречен The Callisto Protocol?

Влезте в ролята на Джейкъб Лий и се впуснете в една смразяваща хорър игра от трето лице, която се развива 300 години напред в бъдещето. Вие сте хвърлени в затвор с максимална сигурност, който е разположен на луната на Юпитер, Калисто. Когато затворниците започват да се превръщат в чудовищни същества, затворът се превръща в ужасяващ хаос. За да оцелеете, вие трябва да си пробиете път към безопасността, като същевременно разкривате тъмните и тревожни тайни, заровени под повърхността на Калисто.

Ужасяваща история - The Callisto Protocol е хорър игра от ново поколение, създадена от Глен Шофийлд. Съчетавайки атмосфера, напрежение и смразяващи моменти на безпомощност и човечност, видеоиграта ще ви потопи в една история, в която неописуемите ужаси дебнат зад всеки ъгъл.

Разкрийте тъмните и тревожни тайни – Разположен на мъртвата луна на Юпитер, през 2320 г., The Callisto Protocol поставя играчите в ролята на затворникът Джейкъб Лий. Когато мистериозна епидемия хвърля луната в хаос, Джейкъб трябва да се изправи пред най-мрачните си страхове, за да победи кръвожадните същества, докато разкрива тъмните мистерии в сърцето на мощната United Jupiter Company.

Поразителни битки – Овладейте вълнуващата смесица от стрелба и близка битка, включително уникално гравитационно оръжие, използвано някога от пазачите на затвора. Вие ще бъдете принудени да се запознаете отблизо с гротескните чудовища, ако искате да оцелеете и да разкриете вековните тайни. Готови ли сте?

Споделете това събитие

bottom of page