top of page

ср, 19.10

|

Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Uncharted: Legacy of Thieves Collection (PC)

Впуснете се във вълнуващо търсене на находки и оставете отпечатък върху картата с колекцията Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Влезте в ролите на Нейтън Дрейк и Клои Фрейзър и поемете на кинематографично приключение, изпълнено с остроумие, хитрост и множество драматични моменти.

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
Uncharted: Legacy of Thieves Collection (PC)
Uncharted: Legacy of Thieves Collection (PC)

Час и място

19.10.2022 г., 00:00 ч. – 20.10.2022 г., 00:00 ч.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection

За събитието

Впуснете се във вълнуващо търсене на находки и оставете отпечатък върху картата с колекцията Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Влезте в ролите на Нейтън Дрейк и Клои Фрейзър и поемете на кинематографично приключение, изпълнено с остроумие, хитрост и множество драматични моменти. Насладете се на подобренията за конзоли от ново поколение, включително бързо зареждане, динамична 4K и HDR резолюция, до 120 кадъра в секунда, адаптивни спусъци и 3D аудио.

Uncharted 4: A Thief's End

Няколко години след последното си приключение, отказалият се вече търсач на съкровища, Nathan Drake, е принуден отново да се върне към света на крадците. Залогът е още по-личен от всякога и Drake се впуска в едно невероятно пътуване в преследването на една историческа конспирация и легендарно пиратско съкровище. Неговото най-голямо приключение ще подложи на тест физическите му граници, решителността му и в крайна сметка това, което той е готов да жертва, за да спаси тези, които обича. В сюжета на играта за пръв път е включен и брата на Drake, Sam, който търси помощ от небезизвестния авантюрист.

В преследване на отдавна изгубеното съкровище на капитан Henry Avery, Sam и Drake се впускат в търсене на Libertalia, пиратска утопия намираща се в дълбоко в горите на Мадагаскар. Uncharted 4: A Thief's End ще те отведе през едно невероятно пътешествие по цял свят, през необятни джунгли, забравени градове и заснежени планински върхове в търсене на съкровището на Avery.

Uncharted: The Lost Legacy

За да се сдобие с древен индийски артефакт и да го предпази от ръцете на безскрупулен военен спекулант, Chloe Frazer ще трябва да се съюзи с наемницата Nadine Ross (една от основните героини в Uncharted 4: A Thief's End). Заедно ще се впуснат надълбоко в сърцето на планините на Индия в търсене на легендарния артефакт. По своя път те ще се научат да работят в екип, за да повалят всички противници, с които се сблъскат.

Споделете това събитие

bottom of page