top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Антъни Маки получи главна роля в Twisted Metal сериала от създателите на Deadpool

MCU звездата ще изиграе ролята на Джон Доу в новия сериал на Sony, базиран по PlayStation поредицата, а идеята за проекта е на Рет Рийз и Пол Уерник, които са отговорни за масовия хит "Deadpool". Сценарист на Twisted Metal сериала е Майкъл Джонатън Смит, който преди е работил по "Cobra Kai".


Anthony Mackie Cast In Twisted Metal TV Show

Sony Pictures TV и PlayStation Productions са супер ентусиазирани за проекта и скоро време ще почнат да го предлагат на различни телевизии и стрийминг платформи.


"Въодушевени сме, че Антъни Маки се присъедини към екипа. Неговата способност да смесва комедия, екшън и драма е точно това, което ни трябва за света на Twisted Metal, който създаваме." - споделя президента на PlayStation Productions Асад Куизилбаш.


За наш късмет, имаме и малко подробности около сюжета - историята ще следва Джон Доу (Антъни Маки), на който са му предложили възможност за по-добър живот, само ако успее да достави успешно мистериозна пратка през пост-апокалиптична земя. Доста интересно звучи според нас.


В интернет се носи слух, че се разработва и нова Twisted Metal игра, така че не бихме се изненадали да излязат горе-долу по едно и също време.


115 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page