top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Арестуваха избягал затворник, докато се е опитвал да си купи Call of Duty (ВИДЕО)

Въпросният беглец, Клинт Бътлър (Clint Butler), на 36 години, успя да се спаси от HMP Spring Hill затвора през ноември 2020г. Полицията все пак го намери, но по доста нелеп начин.

Англичанинът наруши правилата на локдауна като отиде до центъра на града, за да си купи Call of Duty Black Ops Cold War. Сигурно му е било доста скучно. Полицията го забелязаха на улицата, заедно с негов приятел. Двамата се опитали да ги отбягнат като сменят посоката си, но органите на реда ги спряха и им поискаха документи за самоличност. Бътлър направи опит да избяга като ритне единия от полицаите, но за негово съжаление, беше възпрепятстван.


Бътлър излежаваше 17-годишна присъда за грабеж и притежание на огнестрелни оръжия, която трябваше да приключи края на 2024г. Обаче както споменахме по-рано, той успя да избяга преди няколко месеца. Полицията го залови отново средата на януари, но чак наскоро пуснаха видео от инцидента.


Бътлър получи допълнително 13 месеца за бягството и още 6 за нападението върху полицай. Полицейското отделение определя решението на затворника да отиде до центъра, за да си купи видео игра, за доста идиотско.

251 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page