top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Арт директор на Assassin's Creed напуска Ubisoft след 16 години работа

Рафаел Лакост обяви в Twitter тъжната новина и споделя, че започва ново приключение. В анонса си допълва, че се присъединява към бившата колежка Джейд Реймънд в Haven, където работят по ново IP за PlayStation.


AC Art Director Leaves

Лакост благодари на цялата Assassin's Creed общност, всички творци в компанията, с които работил и Ubisoft, които му помогнаха да постигне всичко, каквото е направил в компанията. Лакост е работил по всяка една Assassin's Creed игра от 2007г. насам, така че за голяма част от героите в играта, трябва да сме благодарни на него.


„Бих искал да благодаря от сърце на нашата прекрасна общност и невероятните таланти, с които имах шанса да си сътруднича през тези невероятни години“, каза той. "Благодаря и на вас, Ubisoft, за вашето доверие и фантастичните проекти, които съживихме заедно! Чао засега, тези години ще останат незабравими."


Лакост е поредния ветеран от Ubisoft, който напуска компанията, след като Дарби МакДевит и Ерик Баптизат се оттеглиха от френското студиото, след работата им по Assassin's Creed Valhalla.

123 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page