top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

На 26 Май излиза ново DLC за

Age of Empires 3: Definitive Edition получава новo DLC на 26 май, нареченo Knights of the Mediterranean.

 
Age of Empires 3: Definitive Edition
 

С него се добавят италианската и малтийската цивилизации заедно с изобилие от ново съдържание, включително Tycoon Game Mode и Diplomacy Mode.


Съдържанието добавя първия по рода си набор от исторически карти, от които ще има осем, девет нови второстепенни цивилизации и 30 произволни карти.


Що се отнася до цивилизациите, малтийците ще могат да създават уникални укрепления, да използват фиксирани оръдия, да се бият в морето с орденските галери, да използват арбалестери и др.


Италианците могат да използват архитектите за изграждане на сгради безплатно, могат да инвестират в Lombard, за да оптимизират икономиката, да построят базилика с папски войници, да използват защитени павизиери, за да примамват опонентите в засада и могат да създадат единица Elmetti.Историческите карти са нов вариант на произволни карти и макар и произволно генерирани, те включват уникални цели, базирани на конфликти на европейския континент. Те включват Италианските войни, Осемдесетгодишната война, Потопът, Великата турска война, Великата Северна война, Наполеоновите войни, Руско-турските войни и картата само за мултиплейър - Тридесетгодишната война.


Новият режим на мултиплейърът Diplomacy ви позволява да промените вярността си към други играчи по време на мач, докато режимът Tycoon придружава Supremacy, Deathmatch и Empire Wars. Той е проектиран да се фокусира върху изграждането на икономика и осигурява среда, в която се концентрирате върху създаването на най-силните икономики, без да се налага да укрепвате армии или да се защитавате срещу пълномащабни обсади.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

24 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Komentar


bottom of page