top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Аssassin's Creed Origins ще влезе в Xbox Game Pass

Microsoft обяви следващата си вълна от игри за Xbox Game Pass, които ще се предлагат в услугата през следващите няколко седмици.

 
Xbox Game Pass x Ubisoft
 

Като част от съобщението, тя също така обяви, че Xbox е разширила сделката си с Ubisoft, за да предостави повече от своята библиотека в Game Pass. Това ще включва добавянето както на Assassin's Creed Origins, така и на For Honor.


Assassin's Creed Origins ще се присъедини към библиотеката Xbox Game Pass на конзолата и облачната услуга, както и към компютър чрез приложението Ubisoft Connect. For Honor ще бъде актуализиран до Marching Fire Edition на конзолата и облачната услуга, а Marching Fire Edition ще бъде наличен на компютър чрез приложението Ubisoft Connect. И двете игри ще бъдат налични някога през следващите два месеца.


Ubisoft обяви партньорството с Microsoft за Game Pass през януари, заедно с разкриването, че Rainbow Six Extraction ще бъде от първия си ден в услугата. Assassin's Creed Origins и For Honor са по-стари в сравнение с Extraction, но това показва, че партньорството все още продължава. Това е отделно от услугата Ubisoft+ на Ubisoft, която предлага издания за първи ден на всичките си игри за отделна абонаментна цена.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

51 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page