top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Бивша стриймърка предпочете OnlyFans пред Twitch

Дженел Дагрес, или по-позната като "Indiefoxx", се превърна в едно от най-популярните лица на Twitch, благодарение на скандалната hot tub мета.


Indiefoxx Quits Twitch Joins OnlyFans

През юни стриймърката получи шести бан, в резултат на което Indiefoxx изгуби партньорството си с Twitch. Това се случи след като в канала й можеше да откриете единствено стриймове, в които тя е или в джакузи по оскъдно бикини, или ASMR съдържание, докато носи сексапилно облекло, като например прилепнал клин. Благодарение на всичко това, Indiefoxx събра над 2 милиона последователя в Twitch, но освен това, получи и доста онлайн тормоз.


Indiefoxx сподели, че е плакала всеки ден, заради целия тормоз, който е получавала. Наскоро стриймърката направи коментари, които индикираха, че ще се завърне в платформата на Amazon, но не е такъв случая. Дагрес обяви, че си е създала OnlyFans акаунт и предпочита да стане egirl пред това да бъде отново в Twitch. Тя посочи, че причина за това решение е, че очаква да ядоса всички хейтъри, които се опитаха да я потискат.
228 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page