top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Българската MMO игра Scars of Honor чества Хелоуин като раздава впечатляващи награди

Прекрасни Духове, Вещици и Същества на нощта, за пореден път ще празнуваме най-страшния сезон от всички!Елате, не се плашете, празненствата започнаха.

Beast Burst Entertainment подготвиха за вас цяла торба лакомства, няма да е лесно да получите сладките награди, ще трябва да се потрудите, но повярвайте ни, те си заслужават упоритата работа.


Така че нека не губим повече ценно време и да преминем направо към първата част на празненствата!


За първата част са организирали за вас, не една, не две, дори не три, а ЧЕТИРИ Игри за раздаване! Можете да участвате и в четирите от тях, за по-голям шанс да спечелите.


* Игрите ще бъдат разделени в различни теми във форума им


** Следвайте правилата на всяка игра, за да бъдат валидни вашите участия, и моля, не спамете темите.


„ИГРИТЕ“Кликнете върху връзките, за да научите повече за всяка игра и как да участвате.


Всички игри ще бъдат активни до понеделник, 25 Октомври, с изключение на раздаването на Gleam.io, което ще бъде активно до 31 Октомври.


Победителите ще бъдат обявени в „Spooktacular Halloween Stream“, който ще бъде направен на 31 Октомври в 15:00ч.

Spooktacular Halloween Stream


За да завършат най-призрачния сезон от всички, Beast Burst Entertainment решиха, че „Spooktacular Halloween Stream“ ще бъде най-доброто нещо, което може да се направи. Присъединете се към тях на 31 октомври в 15:00ч. за празничен Halloween Stream.


Подготвили са за вас Spooktacular програма


Конкурс за костюми - Нямаше да празничен Halloween стрийм, без конкурс за костюми, хартиена торбичка с дупки за устата и очите, страшна маска, грим на скелет, всичко това се брои.

Съвет: Някои от вас ще спечелят Honorable и Supporter акаунти.


Дълбаене на Тиква - Знаете ли какво друго трябва да се направи на Хелоуин? Ако сте мислили за тикви, значи сте прави! Вие давате идеите, а екипа на Beast Burst Entertainment ще дълбаят на живо, ще бъде адски забавно.


Конкурс за декорация на бюро/стая - Без костюм, Без проблем, покажете им декорацията на бюрото / стаята си и ако обичате Хелоуин толкова, колкото и ние, тогава със сигурност ще спечелите награда!


Съвет: Най -призрачната украса печели Honorable акаунт.Научи повече за нашия Арр ➜ ТУК


67 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page