top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Влезте в обувките на Vaas с новото DLC за Far Cry 6 на 16-ти ноември

Ubisoft обяви новината, че първото ново съдържание, което ще получи Far Cry 6, ще излезе след няма и седмица. Отново ще се срещнем с иконичния злодей Vaas от третата част, но този път геймърите ще играят като него, а не срещу.DLC-то се казва Vaas: Insanity и ще излезе на 16-ти ноември. Ще бъде за всички платформи - Xbox One, Xbox Series X|S, PS4, PS5 и PC.


„Започвайки с нищо повече от пистолет, за да се защитят, играчите ще трябва да намерят нови оръжия и да отключат бонуси, за да станат по-силни и да напреднат по-дълбоко в дълбините на психиката на Vaas“, гласи ред от описанието на DLC. „Смесвайки интензивно действие и разказване на истории, Vaas: Insanity ще предостави уникална възможност за по-добро разбиране на миналото, личните демони и мотивацията на Vaas.“


Актьорът зад Vaas, Майкъл Мандо даже пусна тийзър за предстоящото DLC

Vaas: Insanity е само началото за Far Cry 6. Ubisoft определят съдържанието, което ще получи играта е най-амбициозното в историята на франчайза. Освен Vaas, играчите да очакват DLC-та със злодеите от четвъртата и петата част, но освен тях Far Cry 6 ще получи допълнително съдържание с Дани Трехо, Stranger Things и Рамбо.


187 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

1 Comment


borissan007
borissan007
Nov 15, 2021

Аз Far cry 6 ще си я купя за Коледа.

Like
bottom of page