top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Войната за Уаканда започва на 17-ти август

Актуализирано: 31.07.2021 г.

Square Enix най-накрая обявиха датата, на която ще излезе новия експанжън за Marvel's Avengers. War for Wakanda ще е безплатен за всички платформи и ще се появи на 17-ти август.


War For Wakanda Release Date

Експанжънът ще представи Black Panther, както и нови противници, мисии и злодеи. Square Enix споделя, че War for Wakanda е най-голямото ново съдържание за Marvel's Avengers досега. Да стискаме палци и да е интересно и забавно, а не досадно и повтарящо.


За да покажат всичко, което ще предложи War for Wakanda експанжъна, Crystal Dynamics ще организира War Table стрийм на живо, който ще се състои на 16-ти август в Twitch канала на студиото. По време на шоуто, ще видим Black Panther в действие, като от Crystal Dynamics ще ни покажат неговите движения, както и новата зона - Wakanda. Новият герой в Marvel's Avengers е озвучен от Кристофър Джъдж, или повече познат като Kratos от последната God of War. Преди Black Panther получихме Клинт Бартън и Кейт Бишъп.


Геймърите очакват най-накрая да се появи и Spider-Man, който го обявиха още преди излизането на играта, но Crystal Dynamics ни уведомиха през март, че ще го видим в Marvel's Avengers по някое време след лятото.

153 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page