top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Геймър има 2706 копия на една и съща игра, защото е "забавно"

Актуализирано: 6.12.2021 г.

Всеки от нас има едно конкретно заглавие, за което сме вманиачени. Толкова много да обожаваме даде игра, че да купим нейно колекционерско издание, най-различни фигурки... Но колко от вас имате повече от едно копие на дадена видео игра? А над 2000???Предполагаме, че почти никой. Казваме "почти", защото един геймър има над 2000 копия на "Sneak King" за Xbox 360. Може би не сте запознати с това заглавие, но в "Sneak King" играете като Burger King и се промъквате покрай хора и им предлагате бургери. Да, не е най-интересното заглавие и не е Игра на годината, но това не спря Reddit потребителя Nomercyvideo да притежава 2706 копия на "Sneak King".


Множество потребители го възхваляват за неговата отдаденост, макар че и доста му се чудят на акъла.


„В момента играта струва 4 или 5 долара онлайн, така че ако по някакъв начин ги продам всички, това са над 10 бона!“ - споделя Nomercyvideo.


Стискаме му палци да успее да ги продаде, макар че не знаем кой би искал да си купи "Sneak King" и то за Xbox 360. Счита се, че са продадени общо 3.2 милиона копия от играта и един потребител сметна, че Nomercyvideo притежава 0.8% от тях.
169 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page