top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Джеф Каплан напуска Blizzard

Актуализирано: 25.04.2021 г.

Режисьорът на Overwatch ще напусне Blizzard след близо 20 години работа при тях. Работата по продължението на hero shooter-a вече ще бъде ръководена от Арън Келър (Aaron Keller).


Jeff Leaves Blizzard

Джеф Каплан пусна следното съобщение, относно неговото напускане:


Напускам Blizzard Entertainment след 19 невероятни години. Беше истинска чест за мен да имам възможността да създам светове и герои за невероятната ни аудитория. Искам да изразя дълбоко уважение към всеки човек в Blizzard, който е подкрепял нашите проекти, екипи и играчи. Но искам да благодаря специално на всеки гейм девелопър, който е участвал в проекта по създаването на моята личност. Никога не приемайте света, както изглежда. Винаги го предизвиквайте да бъде по-добър. Надявам се същото и да направите и за вас.

Джеф е обожаван от Overwatch играчите, като той бе източник на всякаква информация относно любимата им игра, както и множество забавни миймс. Кариерата на Каплан включва работа по някои от гигантите на Blizzard, като World of Warcraft и Warcraft 3. Той работи и по отменения проект Titan, който се превърна в Overwatch.


Новият режисьор на Overwatch 2, Арън Келър, ни увери, че разработването на продължението върви добре и по план и сподели, че екипът няма търпение да сподели повече информация.


115 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page