top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Дойде края на GTA Online... но само за PS3 и Xbox 360

Актуализирано: 27.06.2021 г.

GTA Online съществува вече близо 8 години, но изглежда, че идва неговия край... поне за PS3 и Xbox 360. За предходното и сегашното поколение конзоли, мултиплеър компонента на GTA V върви с все така сила.


GTA Online Xbox 360 PS3

От 16-ти декември 2021г. играчите няма да имат достъп до героите си върху PS3 и Xbox 360. За съжаление няма метод, по който да си прехвърлите прогреса върху друга платформа, както и ако сте похарчили пари по играта, то няма да може да си ги възстановите. Така че, ако искате да играете GTA Online, ще трябва да е за друга платформа.


Освен GTA V, Rockstar спират онлайн подръжката и за L.A. Noire и Max Payne 3, отново само за PS3 и Xbox 360. Сървърите за тези две заглавия ще бъдат спрени по-рано, на 16-ти септември.


Не се притеснявайте! Ще можете да продължите да играете трите заглавия, но само сингълплеър модовете, без мултиплеър. Така че ще имате какво да правите все още по дадените игри. Ако случайно решите да играете онлайн компонента на GTA V, то по-късно през годината ще можете да закупите само него, без да имате нужда от сингълплеър историята. Пък ако сте късметлия и имате PS5 или Xbox Series X, то на 11-ти ноември ще излезе подобрената версия на заглавието с отворен свят.

271 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page