top of page
  • Снимка на автораCrazyR

ЕА може да обявят скоро Jedi Fallen Order 2

"Star Wars Jedi: Fallen Order" е велика “Междузвездни войни“ игра и това го казва човек, който е изиграл повечето заглавия излезли под ръководството на LucasArts, Disney и Lucasfilm Games.


Jedi Fallen Order 2

Разбира се, че бих искал да видя продължение на първата игра. Историята на Кал Кестъс, вещицата Мерин и другите членове на екипажа на Mantis-а ме заплени и много ще се радвам Respawn да разкажат още вълнуващи истории за тях близките години. Краят на първата игра беше много отворен и историята на евентуалното продължение “Jedi: Fallen Order” може да е всякаква. Може Кал и компания да последват следите на изчезналата Зефо цивилизация или да е нещо съвсем друго. Нищо не се е чуло по този въпрос досега. Скоро това може да се промени.

Миналата седмица официалният Twitter акаунт на EA Games сподели статия с думи, подканващи към повторно минаване на играта. "Now is a great time to get back to Jedi: Fallen Order."


Може да е нищо по принцип, но никога не се знае в тази индустрия. EA винаги биха се

радвали хора да им играят игрите, но може да е нещо повече. Играта е добра и си заслужава вниманието.


Знае се, че на 22-ри юли EA планира събитие, на което ще покаже предстоящи заглавия. Има много слухове за игри, за които ще се говори на събитието, но и се очакват изненади. Може и “Jedi: Fallen Order 2” да е една от тях. Това би било ранен коледен подарък за феновете на “Междузвездни войни“. Само времето ще покаже.


Две неща трябва да отбележим. Първото е, че на предишни събития не се каза или показа нищо за другите предстоящи игри от вселената на „Междузвездни войни“ – open-world играта от Massive и Ubisoft, а все още не се знае кога най-накрая ще излезе “LEGO Star Wars: The Skywalker Saga”. Може и EA да не разкрият нищо.


От друга страна обаче, липсата на големи разкрития от гледна точка на игри би било идеална възможност за EA да блеснат и да покажат нещо за феновете. Дори един-два плаката или тийзър ще се приемат доста радушно. Тогава истинската спекулация ще започне, но неясно е бъдещето и трябва да се доверим на Силата.

76 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page