top of page
  • Снимка на автораCrazyR

ЕА показа на цял свят Battlefield 2042, излиза на 22-ри октомври

След множество загатвания, най-накрая видяхме дългоочакваното завръщане на Battlefield. Както сочеха слухове, действието на играта се развива в близкото бъдеще.


Battlefield 2042 Reveal

За момента EA пусна CGI трейлър, но това, което видяхме, беше доста впечатляващо - торнадо, куче робот, епично сваляне на самолет с базука във въздуха... Но не видяхме геймплей, за съжаление. Това ще се промени, обаче, когато този уикенд, по време на E3, се очаква да видим Battlefield 2042 в действие.


Доста разочароващ факт е, че новата част от FPS франчайза няма да има сингълплеър история, само мултиплеър. DICE обещават масивни битки от 128 човека, изумителен екшън и прочие, но ЕА споделиха, че цели четири студия работят по Battlefield 2042. И всичките работят само по мултиплеър?! Хммм... Най-вероятно ще пуснат нови модове след излизането на играта, но дано не ни карат да плащаме допълнително, защото ЕА имат тази способност. Само да не искат да даваме още пари за история, защото ще е много долен ход. За момента не можем да си обясним как четири студия работят САМО по мултиплеър компонент.Добрата новина е, че освен за новото поколение конзоли, Battlefield 2042 ще се появи и за PS4 и Xbox One, но с по-малък размер на битките, което е разбираемо, имайки предвид колко мощна ще е новата игра за PS5 и Xbox Series X. Сигурно ще има и други разлики, но за момента няма много информация, но сигурно ще разберем повече на Е3. Очаква се и отворена бета, но това ще е по-нататък във времето.

38 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page