top of page
  • Снимка на автораCrazyR

ЕА потвърди Jedi Fallen Order 2

През изминалата седмица Electronic Arts имаше финансов отчет, който сочи, че игри като FIFA и Apex Legends носят добро количество пари. Обаче компанията ще продължава да има интерес към сингълплеър изживяваня.


Jedi Fallen Order 2 EA Confirms

Анализаторът Даниел Ахмад сподели в Twitter някои от важните моменти от презентацията, като например, че Mass Effect Legendary Edition се представя много по-добре от очакванията на компанията. Друг факт от презентацията е, че Battlefield 2042 бе най-коментираната игра за месец юни, като трейлърите имат 210 млн. гледания общо от всички платформи. Но най-важния момент от цялата презентация е, че EA ще продължи да инвестира в Jedi Fallen Order франчайза.


Освен нова Star Wars Jedi игра, ЕА потвърди, че се работи и по нов Need For Speed. Така че, ако трябва да обобщим, компанията със сигурност разработва нови игри от света на Star Wars Jedi, Mass Effect и Need For Speed. Наскоро EA също обяви, че Dead Spase ще има римейк. Изглежда, че компанията инвестира доста време и ресурси в сингълплеър франчайзите си, така че да стискаме палци да получим качествени нови части.


Още няма информация кога ще видим Jedi Fallen Order 2, но се говори, че се разработва най-рано от миналата година.


204 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page