top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Задава се нова TimeSplitters игра

Изглежда, че култовия TimeSplitters франчайз ще се завърне, макар че не е ясно кога. Добрата новина е, че оригиналните създатели ще работят по проекта.


TimeSplitters Is Back

Deep Silver обяви, че сформират ново студио, като "ключови фигури" от Free Radical Design ще го оглавят и ще имат задачата да създадат нова част от поредицата. Новото студио ще носи същото име (Free Radical Design) и с него се завръщат и Стийм Елис (Steve Ellis) и Дейвид Доук (David Doak). Страхотната новина я обявиха от Deep Silver в Twitter, които споделят, че слушат и изпълняват желанието на феновете, а иммено да се завърне TimeSplitters франчайза.


TimeSplitters дебютира през 2000г. и има две части, но феновете чакат от мнооооого време. Новата игра от поредицата още не е започната, но от новите Free Radical Design и Deep Silver се надяват да стартират работа по проекта в следващите месеци. TimeSplitters IP-то беше закупено през 2018г. от Koch Media, които са собственици на Deep Silver. Така че изглежда, че завръщането на франчайза се готви от известно време.


Последната TimeSplitters беше обявена през 2007г., но през 2012-та предишните собственици на IP-то, Crytek, отрекоха, че се разработва нова част. Добре, че са Koch Media да оправят нещата. Новите Free Radical Design събират екип в момента и офиса им се намира в Англия.

34 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page