top of page
  • Снимка на автораCrazyR

CDPR отложиха PS5 и Xbox Series X/S версиите на The Witcher 3 и Cyberpunk 2077

Актуализирано: 21.10.2021 г.

ЪПДЕЙТ: Все пак CDPR няма да успеят да зарадват геймърите. Компанията обяви, че next-gen версиите на Cyberpunk 2077 и The Witcher 3 ще излязат през 2022г.


ОРИГИНАЛНАТА ИСТОРИЯ:

Появи се рейтинг в PEGI на 19-ти октомври, но в американското ESRB нямаше оценка за The Witcher 3 за PS5 и Xbox Series X/S. Поне това е някаква индикация, че все пак има шанс RPG-то на CDPR ще се появи за новото поколение конзоли до края на 2021г.


Next Gen The Witcher 3 Will Release This Year

Още чакаме потвърждение от полското студио, защото преди няколко месеца ни предупредиха, че има шанс next-gen версията на The Witcher 3 да бъде отложена за 2022г. Но рейтинга, който се появи във вторник, е добър знак за феновете, които жадуват да изиграят отново приключението на Geralt, само че с подобрени графики. PS5 и Xbox Series X/S версията на The Witcher 3 се разработва от Saber Interactive. Компанията ще се възползва от цялата мощ на новите конзоли, че да може играта да изглежда още по-красиво и да върви още по-гладко.


Още очакваме next-gen версията на Cyberpunk 2077, но не бихме се изненадали да я отложат за 2022, като фокуса да бъде върху The Witcher 3 и да я пуснат възможно най-скоро. Next-gen версията на The Witcher 3 ще включва всички експанжъни, както и ново съдържание, вдъхновено от сериала на Netflix. Може би Saber Interactive ще се опитат да пуснат The Witcher 3 за PS5 и Xbox Series X покрай излизането на новия сезон, но при всяко положение играта ще е безплатна за двете конзоли, както и за PC, стига да имате вече закупено копие на оригинала.


81 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page