top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Излезе информация кога ще излезе Dragon Age 4

Феновете на фентъзи RPG поредицата на BioWare горят от желание да се докопат до най-новата част или поне да научат нещо ново отностно проекта. Изглежда, че това скоро ще се случи.


Dragon Age 4 2023

Джеф Гръб, който е доста известен гейминг журналист и вътрешен човек, споделя, че ще разберем доста нови неща свързани с Dragon Age 4 в най-близко бъдеще или по-конкретно - през 2022г. Очаква се тогава да научим и кога ще се появи на пазара, което най-вероятно ще е през 2023г.


Измина доста време, откакто обявиха Dragon Age 4 през 2018г. и изглежда, че ще трябва да почакаме още доста, но не трябва да пришпорване BioWare. След провалите, които бяха Anthem и Mass Effect Andromeda, студиото има нужда от победа. Добре е, че ЕА им дава време да направят възможно най-доброто изживяване. Компанията дори даде на BioWare зелена светлина да се фокусира ЕДИНСТВЕНО на сингълплеър историята и да премахне всякакъв мултиплеър компонент.


Изглежда, че ЕА и BioWare имат намерението да поправят грешките си с последните си игри. Дано не са намислили друг начин да развалят Dragon Age 4. А ако успеят да изложат и новата Mass Effect, която кой знае кога ще излезе... направо BioWare да затваря врати от сега.


Да, емоционални сме на тема Dragon Age и Mass Effect! Доста от нас сме, нали? Въпреки това, тази новина, че фокуса на новата игра от фентъзи франчайза е историята и ЕА не бързат да излезе на пазара, както и невероятните concept art-ове, които показват от BioWare, вдъхват в нас надежди.
36 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page