top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Изчезнала дъщеря на стриймър беше намерена с помощта на зрителите му

Положителна развръзка! Дъщерята на Twitch стриймъра Майкъл “MikeyPerk” Пъркинс е била намеререна невредима след като беше изчезнала на 25-ти юни. Благодарение на Twitch общността и хора отвъд нея, Сара е била успешно намерена.

Streamer Daughter Found

Всичко започва с това, че момичето не се връща вкъщи на 26-ти юни след излизане с приятели в нощта на 25-ти юни. MikeyPerk веднага се обърна към Twitter и съобщава лошата новина за изчезването на дъщеря му. В социалната мрежа MikeyPerk описва как хората биха разпознали Сара и, че много би искал тя да се прибере вкъщи. Майкъл също така се свързва и с полицията в Карлайл.

И така в 6:50 сутринта MikeyPerk споделя, че Сара е намерена с възторжен туит: "SARAH HAS BEEN FOUND! The tipers noticed her from the flyers I put out and guess what... TWITTER! My daughter is found because of YOU! I am so happy and relieved!! THANK YOU ALL so much!".


Не е ясно кой я намерил или къде е намерена, но важното е, че в безопасност. Хубаво нещо е, когато онлайн общността комбинира усилията си в името на доброто.

317 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page