top of page
  • Снимка на автораCrazyR

КАКВА ГРОЗОТА! Новата PES е най-лошо оценяваната игра в Steam

Новото издание на PES, или eFootball, както вече се води, излезе и е безплатна. Много геймъри бяха надъхани да я пробват, но останаха изключително разочаровани. Каква е причината? Освен, че геймърите се натъкват на бъгове, моделите на футболистите са изключително грозни! Ето и няколко примери:

В момента в Steam, eFootball 2022 е с над 15 000 ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОТРИЦАТЕЛНИ оценки. УЖАС! Феновете на PES чакаха две години с обещанието, че футболния симулатор ще се завърне с нов облик и ще бъде новаторски геймплей. Е, нов облик със сигурност има, но не е никак хубав.


Нямаме обяснение как Konami са позволили този продукт да излезе на пазара. Освен, че е с изключително грозни модели, eFootball 2022 е с минимален брой режими на игра, но това Konami обещаха, че ще оправят постепенно. Но вижте сравнението между eFootball 2022 и конкурента FIFA 22:
Сега кое изказване е по-подходящо в случая - "Бързата работа - срам за майстора." или "Като за без пари - толкова!"

464 преглеждания3 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

3 Kommentare


Martin Evtimov
Martin Evtimov
14. Okt. 2021

Не знам, какво очакват хората от БЕЗПЛАТНА игра ! Все пак за да използват 1 към 1 лица и да няма бъгове се плащат патенти и т.н. ! Искат високо качество .... избират платеното, а не безплатното !

Gefällt mir
CrazyR
CrazyR
15. Okt. 2021
Antwort an

Имат права по принцип. Предните издания бяха по-добре лицата

Gefällt mir

Don Kotarak
Don Kotarak
04. Okt. 2021

по-добре да бяха го кръстили еЛа*но

Gefällt mir
bottom of page